"Seven part awesome!"
Deke Sharon, oče sodobne a cappella glasbe

O nas

Jazzva je v svet vokalne glasbe vstopila že več kot pred desetletjem. Na svoji poti raziskovanja človeškega glasu pišemo nove zgodbe, iščemo harmonije in se igramo z različnimi barvami in učinki. Z vsako skladbo, ki jo izvajamo, poskušamo najti poseben odnos in jo čim bolj doživeto in pristno poustvariti tudi za naše poslušalce. Naš repertoar sestavljajo pesmi iz najrazličnejših žanrov; od popa, rocka in jazza do aranžmajev ljudskih pesmi in še mnogo drugega. Sodelujemo z odličnimi aranžerji, ki več kot uspešno poskrbijo, da vse naše male nore ideje pridejo med notno črtovje.

Prihajajoči koncerti:

Privoščite si skodelico sveže kuhane glasbe. Če ne gre v živo, pa nas lahko od doma poslušate na CDju. Naročilnico najdete TUKAJ

Prijavite se, da boste prvi slišali, kaj se kuha v Jazzvi!

Člani vokalne skupine Jazzva

Radi se poigravamo z različnimi glasovnimi barvami in učinki ter ves čas oblikujemo in raziskujemo svoj glasbeni slog, specifičen zvok in značilen nastop. Upamo, da smo na pravi poti. Svoje ambicije uresničujemo s koncertiranjem, organiziranjem koncertov, snemanjem ter udeležbo na festivalih. Poleg nastopanja vsako jesen organiziramo tudi Ljubljana Vocal Festival, sedaj že tradicionalen festival vokalne glasbe. Seveda, preden pozabimo, smo urejeni, lepi, očarljivi, pametni, talentirani in kül. Pa tako skromni.

Jazzva na spletu

Piši nam

  • Please enter your name
  • Please enter a message
  • Cannot send mail, an error occurred while delivering this message. Please try again later.
  • Your message was sent successfully. Thanks!